Нанесення штукатурки своїми руками

Штукатурка - матеріал, який застосовується у всіх можливих приміщеннях на всіх можливих поверхнях і матеріалах. Адже штукатурка - це міцний і довговічний матюкав з величезною сферою використання. Ще однією важливою перевагою є те, що з нею може впоратися не тільки професійний майстер з досвідом ремонтних робіт, а й просто челок, у якого, як то кажуть, руки ростуть з правильного місця.

Саме про те, як нанести штукатурку своїми руками ми і розповімо в нашій статті.

Що необхідно для нанесення штукатурки?

Для нанесення штукатурки необхідно придбати сам матеріал - штукатурку в сухому вигляді, а також мати під рукою ємність для замішування робочої суміші. Ще для замішування потрібен міксер, так як вручну досягти необхідної консистенції буде дуже складно і шпатель для нанесення штукатурки.

Це все, що необхідно мати для роботи зі штукатуркою будь то вирівнювача або декоративна. Тому навіть якщо це ваша перша ремонтна робота багато нових предметів купувати необхідності немає.

Як правильно наноситься штукатурка?

Робота зі штукатуркою відбувається в такій послідовності:

  • Перевіряється поверхня на наявність тріщин, відколів і інших пошкоджень. При їх наявності спочатку використовується ремонтна суміш для їх ліквідації.
  • Далі необхідно очистити поверхню від пилу, бруду і всього іншого, що може стати причиною зниження адгезії.
  • Далі необхідно гарненько потрусити мішок з сухим матеріалом.
  • Після цього читаємо пропорції води і сухої суміші на упаковці штукатурки, висипаємо місткість упаковки в ємність з чистою водою і замішуємо міксером на низьких оборотах до отримання ідеальної консистенції. Готовий матеріал повинен бути однорідним, без грудочок.
  • Наносити штукатурку необхідно в 2-3 шари шпателем з перервою близько 24 годин між шарами.
  • При роботі з декоративною штукатуркою після нанесення останнього шару створюється візерунок за допомогою поліуретанового шпателя.

Ось і все, що необхідно знати при роботі зі штукатурками. Звичайно, багато що залежить від правильно підібраних матеріалів. Тому дзвоніть по телефону 067 486 42 41 для консультації.

Штукатурка Teknoizosiva(Текноизосива)

Штукатурка на цементній основі, армована волокном, яка підвищує міцність поверхні

Декоративна штукатурка Granito Wall(Граніто Вол)

Облицювальний матеріал на цементній основі для створення красивого декоративного покриття

Вологостійка декоративна штукатурка Teknodeko(Текнодеко)

Однокомпонентна вологостійка декоративна штукатурка білого кольору на цементній основі, посилена полімерами, для зовнішньої обробки