Мікробетон Granito Travertino: переваги та технічні особливості матеріалу

Будівельна сфера розвивається з кожним днем, тому не дивно, що постійно з'являються нові технології, рішення і матеріали. У цій статті хотіли б розповісти про новий облицювальний матеріал – мікробетон турецького виробництва.

Коли з'явився микробетон?

Сам матеріал мікробетон з'явився дуже давно, так як своїми технічними характеристиками і сферами застосування він дуже нагадує декоративну штукатурку, яка теж виробляється на основі цементу і полімерів. Але вважається, що виробництво і застосування мікробетону у відомому нам вигляді почалося в європейських країнах близько 7 років тому.

Особливості мікробетона Granito Travertino

Микробетон Granito Travertino - дуже міцний і зносостійкий матеріал, який виготовляється на основі цементу і спеціальних хімічних добавок, які забезпечують міцність і довговічність покриття.

Цей матеріал можна використовувати в якості облицювального матеріалу на горизонтальних і вертикальних стельових і настінних поверхнях. А для облицювання підлоги можна використовувати матеріал з цієї ж серії під назвою Granito Floor.

Матеріал Granito Travertino еластичний, так як в його склад входять спеціальні хімічні добавки.

За допомогою мікробетона можна створити покриття, схоже на травертин, так як в складі присутній фракція мармурової крихти.

Сфера застосування матеріалу досить широка, так як його можна наносити на старі облицювальні матеріали, наприклад, цементну і гіпсову штукатурку, фарбу і гіпсокартон. Ну і, звичайно ж, мікробетоном можна покривати усі мінеральні поверхні.

При нанесенні мікробетону на старий облицювальний матеріал необхідно перевірити поверхню на міцність. На поверхні не повинно бути відколів, відшарувань і інших пошкоджень.

Технічні особливості матеріалу

Мікробетон Granito Travertino продається в упаковках по 20 кг у білому і сірому відтінках.

Працювати з матеріалом можна при температурі повітря і поверхні не менше +5 ° C і не більше +35 °C.

Час життя готової суміші становить 30 хвилин.

Наноситися мікробетон в кілька шарів загальною товщиною 2-4 мм з витратою 1-1 кг/м2 (Витрата розраховується при товщині нанесення 1 мм).

Міцність на стиск становить 15 Н/мм2, а міцність на вигин – 1,5 Н/мм2.

Адгезія мікробетона Granito Travertino до поверхні – більше 1,5 Н/мм2.

Термостійкість матеріалу – - 30 ° C - + 80 ° C.

 

Проконсультуватися і замовити матеріал ви можете за номером: 067 486 42 41.

Мікробетон Granito Travertino(Граніто Травертіно)

Матеріал для оздоблення стін і стель на цементній основі, до складу якого включена фракція мармурової крихти