Гідропломба для колодязя

На сьогоднішній день колодязь з бетонних кілець-один з найпоширеніших видів колодязів, адже кільця дуже зручні при монтажі, а сам бетон – міцний, надійний і доступний матеріал. Бетонні колодязі використовуються для водопроводу, водовідведення, каналізації, промислових стоків, тепломережі та інших підземних систем.
До речі, при правильному монтажі кілець колодязя і використанні бетону високої якості гідроізоляція не завжди використовується. 

Незважаючи на всі плюси бетону, існує проблема виникнення протікання. Навіть невелика протікання може вплинути на якість води, адже в неї запросто можуть проникнути шкідливі домішки, що містяться в грунтових водах, або просто пісок, який зробить воду каламутною.
Спеціально для таких ситуацій існує спеціальний ремонтний склад – гідропломба

Що таке гідропломба?

Гідропломба - це ремонтний склад, особливістю якого є миттєва ліквідація протікання в бетоні, в тому числі активних. Завдяки спеціальним хімічним добавкам гідропломба надійно усуне протікання протягом 30-100 секунд.

Важливий момент: при необхідності закрити протікання в колодязі з водою, яка буде використовуватися в приготуванні їжі, напоїв та ін., матеріал повинен бути нетоксичним. Перед покупкою гідропломби запросіть у виробника сертифікат і переконайтеся в достовірності інформації. 

Гідропломбу можна використовувати не тільки для ліквідації протікання, але і для забивання тріщин в бетоні, вона досить легка у використанні, головне, дотримуватися рекомендацій виробника.
На ліквідацію однієї протікання піде близько 5 хвилин.

 
  • Змішайте невелику кількість сухої суміші з водою, пам'ятаючи про те, що через 1-2 хвилини гідропломба вже затвердіє. Якщо матеріал якісний, то після замішування він повинен бути еластичним і добре ліпитися. 
     
  • Заліпити протікання і притримуйте матеріал рукою близько хвилини. Працювати потрібно обов'язково в захисних рукавичках.
     

Рекомендуємо звернути увагу на гидропломбу Teknoplug і гідропломбу миттєвої дії Teknoplug Yildirim. Обидва матеріали якісні, перевірені і допустимі до контакту з питною водою.
 

Витрата гідропломби близько 2 кг на 1000 см3. Рекомендована температура застосування - від 5°C до 30 °C. 

Під час замішування матеріал нагрівається, так як відбувається хімічна реакція.

З інструкцією і рекомендаціями щодо застосування гідропломби ви можете ознайомитися в технічній карті або дивіться оглядове відео на нашому YouTube каналі.

Гідропломба Teknoplug Yildirim(Текноплаг Блискавка)

Ремонтна суміш для миттєвої зупинки активних протікань води з тріщин, стиків і швів.

Гідропломба Teknoplug (Текноплаг)

Спеціальна ремонтна суміш для швидкої зупинки активних протікань води.