Що таке гідропломба і як вона працює

Імовірність утворення протікання в бетоні, який постійно контактує з водою (будь то приватний колодязь в невеликому селі або масивна бетонна конструкція в мегаполісі), дуже велика. Безперечно, протікання-завжди несподіване явище. Тому під рукою рекомендується завжди мати спеціальний ремонтний склад, який за лічені секунди допоможе усунути проблему. Такий склад називається гідропломба

Що таке гідропломба

Гідропломба - це спеціальна швидковисихаюча ремонтна суміш на цементній основі, до складу якої входять активні хімічні добавки, завдяки яким відбувається миттєва зупинка активних течі води в бетоні. Залежно від компонентів у складі гідропломби, час схоплювання варіюється від декількох секунд до декількох хвилин.

Головною перевагою гідропломби є висока адгезія до мокрого бетону. Адже будь-яке інше пошкодження без активних течі можна відремонтувати за допомогою інших ремонтних складів, наприклад Teknorep 300 або Teknorep 300 EX, час затвердіння яких становить 24 години.


А при активних протечках на рахунку кожна хвилина, саме тому і рекомендується використовувати гідропломбу.
Також матеріал найчастіше нетоксичний (перевіряйте цю інформацію в тех. карті виробника), що є важливою характеристикою, адже протікання може утворитися і в чаші басейну, де плавають дітки, і в резервуарі з питною водою.

Як вибрати гидропломбу

При виборі гідропломби звертайте увагу на час схоплювання матеріалу, адгезію до бетону і на допустимість контактування матеріалу з питною водою.


Tekno пропонує 2 види гідропломби: стандартну під назвою Teknoplug і гидропломбу миттєвої дії Teknoplug Yildirim, друга схоплюється вже через 2 секунди. 

Виробник Tekno вже більше 20 років виробляє матеріали будівельної хімії і відрізняється високою якістю продукції. 

Які переваги гідропломби від турецького виробника Tekno

Гідропломба Teknoplug має наступні переваги:

  • Нетоксичний: може контактувати з питною водою;
  • Швидко ліквідує протікання: схоплюється за 1 хвилину при контакті з водою (при використанні Teknoplug Yildirim за кілька секунд);
  • Відповідає європейським стандартам якості, при цьому її вартість не перевищує вартості українських аналогів. 
     


Крім цього, ви отримаєте детальну консультацію з рекомендаціями та відео оглядами по роботі з гідропломбою від наших менеджерів, які замішували матеріал і закладали протікання своїми руками, тому знають всі нюанси з власного досвіду.  

Гідропломба Teknoplug поставляється в відрах по 3 кг і може зберігатися до 6 місяців в щільно закритій оригінальній упаковці.
З інструкцією по експлуатації ви можете ознайомитися в тех. карті матеріалу Teknoplug або Teknoplug Yildirim, за Відео або в статті «Покрокова інструкція використання гидропломби». 

Гідропломба Teknoplug Yildirim(Текноплаг Блискавка)

Ремонтна суміш для миттєвої зупинки активних протікань води з тріщин, стиків і швів.

Ремонтна суміш Teknorep 300 EX(Текнореп 300 ЕХ)

Однокомпонентна безусадочна високоміцна еластична суміш для вертикального ремонту бетону на основі цементу.

Ремонтна суміш Teknorep 300(Текнореп 300)

Однокомпонентна суміш для вертикального ремонту на основі цементу, армована полімерними волокнами.

Гідропломба Teknoplug (Текноплаг)

Спеціальна ремонтна суміш для швидкої зупинки активних протікань води.