Чим закрити нерівності бетонної підлоги

Сьогодні розповімо про три найефективніших, а тому і найпопулярніших, суміші для ремонту бетонних стяжок. У цій статті ви дізнаєтеся, яка суміш краще підійде для термінового ремонту бетону, що використовувати для нанесення тонким шаром і чи існує універсальна ремонтна суміш

Яка суміш підійде для створення фундаменту під промислове обладнання?

Самовирівнююча суміш Teknogrout EX - відноситься до універсальних засобів для ремонту бетонної стяжки. Підходить для виправлення нерівностей глибиною 6-10 мм, має щільність 2.3 ± 0.1 кг/л і твердіє протягом 2 годин. Являє собою однокомпонентну суміш, яка має самовирівнюючі властивості, використовується в якості наливного матеріалу. 

Основна сфера застосування Teknogrout EX - ремонт бетонних площин, ж/д шляхів, з'єднання збірних елементів. Широко використовується для ремонту вертолітних майданчиків, підходить для створення фундаменту під велике промислове обладнання. 
 


 

Ремонтна суміш відрізняється хорошою плинністю, швидко набирає міцність, стійка до впливу вологи, хімічних реагентів, циклам замерзання і відтавання. Також не містить розчинників і азбесту, має високу адгезію. 
 

Яку ремонтну суміш обрати для швидкого ремонту?

Швидкодіюча цементна наливна суміш Teknogrout Rapid підходить для термінового ремонту бетонної підлоги. Відрізняється високою швидкістю дії - введення в експлуатацію можливе вже через годину. Наноситися шаром товщиною 10-60 мм, має щільність 2,3 ± 0,1 кг/л. Швидко набирає міцність: через 1 годину міцність становить більше 16 Н/мм2 (можна проїхати повним навантажувачем), через добу – більше 35 Н/мм2, а повний набір міцності відбувається стандартно протягом 28 діб і досягає показника 65,0 Н/мм2


 

З переваг Teknogrout Rapid варто виділити також стійкість до впливу вологи, хімічних речовин, різних кислот і масел. Також ремонтник простий у застосуванні і його можна використовувати на старих бетонних конструкціях.
 

Існує універсальна наливна суміш?

Однокомпонентна наливна суміш Teknoself підходить для вирівнювання неглибоких нерівностей у кілька міліметрів у приміщеннях з низькою і середньою інтенсивністю експлуатації. Матеріал самовирівнюється, має підвищену адгезійну міцність, до складу входить синтетичний полімер. Щільність становить 2.8 ± 0.1 кг/л, час затвердіння — 24 години.

Основна сфера застосування - підготовка площини під укладання кераміки, плитки, мармуру, граніту, ламінату й ковроліну в якості вирівнюючої стяжки. Використовується в житловому і промисловому будівництві. 

Головні переваги: речовина не тріскається при тонкому шарі нанесення (від 2 мм), має хорошу плинність, що забезпечує простоту експлуатації. Оброблена поверхня набуває гладкість, міцність і стійкість до промерзання. При використанні на відкритій поверхні виключає появу пилу, що особливо важливо для ремонту бетонних підлог у промислових приміщеннях. 

Наливна ремонтна суміш Teknogrout Rapid(Текногроут Рапід)

Однокомпонентна швидкодіюча безусадочна наливна ремонтна суміш на цементній основі високої міцності.

Наливна суміш Teknoself(Текноселф)

Однокомпонентна самовирівнююча суміш для наливних підлог з добавками синтетичного полімеру та підвищеною адгезійною міцністю.

Самовирівнююча суміш Teknogrout EX(Текногроут ЕХ)

Наливна однокомпонентна безусадочна суміш з високою адгезією, міцністю і здатністю самовирівнюватися.