Найкраще покриття для магазинів і супермаркетів

Магазини і супермаркети найчастіше потребують більш міцному і зносостійкому підлоговому покритті, так як в цих приміщеннях кожен день проходять тисячі людей, кидаються сотні предметів, розливаються всілякі рідини і тд. Крім цього, в супермаркетах стоять великі стелажі з продукцією різної тяжкості, які створюють сильний тиск на поверхню.

Є кілька варіантів надійного підлогового покриття:
 

1.      Просочення, яка наноситися на свежеуложенное бетонну основу або стяжку, і збільшує характеристики міцності поверхні в кілька разів. Незважаючи на всі плюси такого упрочнителя, це буде звичайна глянцева бетонна поверхня, на якій буде видно всі складові бетонної суміші. Така поверхня далеко не всім подобається. 

2.      Укладання керамічної плитки-досить дорогий варіант, так як крім необхідності вирівняти поверхню, слід придбати клей, затірку і фінішний матеріал дуже високої якості для того, щоб знизити ймовірність виникнення тріщин і відколів під час експлуатації. Хоча, якщо впаде наповнена скляна пляшка або невдало пересунутий важкий стелаж з продукцією, плитка найімовірніше трісне. Думаємо, багато хто помічав, що в магазинах / супермаркетах з таким фінішним покриттям завжди є плитки з тріщинами або сколами. 

3.     Епоксидний наливна підлога - дуже міцне і красиве покриття, яке можна зробити як глянцевим, так і матовим при цьому в різних відтінках і кольорах. Один мінус-досить дорогий матеріал. ДО РЕЧІ, праймер, який обов'язково використовується перед епоксидним наливним підлогою теж не особливо бюджетний.

4.      Самовирівнююча наливна суміш - це матеріал, який використовується для зміцнення поверхонь з метою підвищення стійкості до навантажень. Це відмінна заміна стяжки, так як матеріал більш міцний, а наносити можна шаром набагато тонше. Давайте на прикладі матеріалу Teknoself 500 розберемо переваги такого покриття.
 


 

Які ж є переваги самовирівнюється наливної підлоги?
 

  • Матеріал Teknoself 500 підвищеної міцності (більше 35 МПа). Тому він ідеально підходить для промислових підлог.
  • Суміш Teknoself 500 швидкотверждающаяся: через 2 години по поверхні допустимі пішохідні навантаження, а через 15 годин матеріал повністю готовий до експлуатації. 
  • Суміш дуже зручна у використанні, так як вона самовирівнюється (готовий склад слід розподілити по поверхні протягом 30 хвилин). 
  • Наносити матеріал можна шаром від 10 до 30 мм. витрата становить 1,8 кг/м2 при товщині нанесення 1 мм.

 

При виборі матеріалу для об'єктів з інтенсивним рухом в першу чергу потрібно звертати увагу на міцність і довговічність покриття, а в ідеалі – проконсультуватися з професіоналом. Телефонуйте і ми з радістю підкажемо ідеальне рішення.

Наливна суміш Teknoself(Текноселф)

Однокомпонентна самовирівнююча суміш для наливних підлог з добавками синтетичного полімеру та підвищеною адгезійною міцністю.

Наливна суміш Teknoself 500(Текноселф 500)

Однокомпонентна самовирівнююча суміш підвищеної міцності для наливних підлог з добавками синтетичного полімеру і високою адгезією.