Чи потрібен механічний пістолет для роботи з хімічними анкерами

Чи обов'язково потрібен механічний пістолет для роботи з хімічними анкерами, герметиками та іншими клеями?

Бувають випадки, коли обґрунтуванням відмови від покупки механічного пістолету для різних картриджів (з клеєм, герметиком або хімічним анкером) є недостатня інформованість. Користувачі просто не до кінця розуміють для чого потрібен цей інструмент і як його використовувати. Може здатися, що для видавлювання матеріалу з туби не потрібні додаткові інструменти і це можна з легкістю зробити вручну. 

Насправді при роботі з подібними матеріалами механічний пістолет є незамінним девайсом. Тільки з його допомогою можна витратити суміш до кінця і не мучитися, видавлюючи його вручну. Деякі герметики і клеї просто не можна видавити з картриджа без такого пістолету. Однак на цьому його переваги не закінчуються.

Використання професійного механічного пістолету дозволяє користувачеві працювати максимально охайно і швидко. Просте натискання на курок дає можливість отримати рівномірний шар суміші, а також нанести її в кілька разів швидше, ніж при видавлюванні вручну.

Де використовують механічний пістолет для картриджів?

Можна виділити три основні сфери, де даний інструмент використовується найчастіше:

  • Будівництво - професійний пістолет використовується для виконання складних завдань, наприклад, для заповнення пустот і щілин в каналізаційній системі, для ремонту дахів, видування монтажної піни та ін. Посилена конструкція механічного пістолету витримує часту експлуатацію і дозволяє видавлювати суміш з картриджів різного обсягу.
  • Ремонт - для укладання ламінату, плитки, герметизації різних стиків і швів, фіксації елементів декору і меблювання не обійтися без всіляких клеїв, герметиків, рідких цвяхів та інших матеріалів в тубах, які неможливо використовувати без пістолету. За допомогою такого інструменту можна легко видавлювати потрібну кількість суміші і повністю контролювати процес нанесення.
  • Лагодження предметів - для склеювання різних поверхонь, а також самих різних дрібних робіт по лагодженню всіляких речей також використовуються клеї в картриджах, для яких потрібен пістолет.
     

Чи потрібен механічний пістолет в домашньому використанні?

Якщо вам належить ремонт, обійтися без професійного механічного пістолету навряд чи вдасться. Особливо він незамінний при ремонті ванної кімнати, де необхідно використовувати клей для плитки, герметик для сантехніки, а також хімічні анкера для склеювання складних поверхонь. Якісний надійний механічний пістолет допоможе виконати всі роботи чисто, швидко і без зусиль. Таким інструментом є механічний пістолет Tekno, який призначений для рівномірного видавлювання сумішей різної в'язкості з картриджів.
 


 

Серед переваг даного інструменту можна виділити:

  • можливість роботи навіть з дуже щільними і густими сумішами
  • відсутність необхідності в технічному обслуговуванні
  • якісний запобіжник, що захищає від відкату поршня
  • оптимальна сила видавлювання суміші з картриджів
  • ергономічна форма ручки зі спеціальною прогумованою вставкою
  • посилена конструкція металевого корпусу.


Механічний пістолет Tekno можна використовувати для самих різних будівельних і ремонтних роботах, якщо це дозволяє обсяг робочого картриджу.

Хімічний анкер Teknobond 401 S(Текнобонд 400 S)

Двокомпонентний швидкотвердіючий тиксотропний хімічний анкер

Хімічний анкер Teknobond 400 P(Текнобонд 400 P)

Двокомпонентний тиксотропний швидкосохнучий хімічний анкер на основі поліефірної смоли

Механічний пістолет для картриджів 410 мл

Механічний пістолет для рівномірного видавлювання клейового складу або епоксидної смоли з картриджу

Механічний пістолет для картриджів 345 мл

Механічний пістолет для рівномірного видавлювання клейового складу або епоксидної смоли з картриджу

Рідкі цвяхи Tekno PU(Текно PU)

Однокомпонентний тиксотропний поліуретановий клей швидкої дії

Хімічний анкер Teknobond 401 W(Текнобонд 400 W)

Вологостійкий тиксотропний швидковисихаючий хімічний анкер на основі синтетичної епоксіакрілатной смоли