Краща проникаюча гідроізоляція для бетону: поради щодо вибору матеріалу

Бетон - це той будівельний матеріал, який без захисту починає руйнуватися дуже і дуже швидко. Одним з головних руйнівників бетону, природно, є вода. Тому етап нанесення гідроізоляції на бетонні поверхні – дуже необхідний етап в будівництві для будівель будь-якого типу.

Чим же захисти бетон від руйнівного впливу вологи - в цій статті і поговоримо.

Який гідроізоляцією необхідно покрити бетон?

Існує кілька видів гідроізоляційних матеріалів, які відмінно справляються із захистом бетону від впливу вологи. Серед них:

  • Проникаюча;
  • Обмазувальна;
  • Фарбувальна;
  • Обклеювальна та інші.

Якщо ж говорити про універсальний вигляд, то саме проникаюча гідроізоляція вміщує в собі багато характеристик інших видів.

Що таке проникаюча гідроізоляція?

Проникаюча гідроізоляція - це гідроізоляція, яка проникає в пори бетонної поверхні і створює захист від обох видів тиску: позитивного і негативного. Цей вид гідроізоляції використовується як всередині, так і зовні конструкцій, як в теплих, так і холодних приміщеннях, і захищає бетон як від тимчасового впливу води, так і постійного.

Які переваги використання проникаючої гідроізоляції?

Якісна проникаюча гідроізоляція буде відмінно захищати поверхню від вологи, так як вона:

  • Глибоко проникає всередину бетону, навічно зріднившись з ним забезпечує повну ізоляцію від вологи;
  • Не боїться перепадів температури;
  • Не боїться холодних приміщень;
  • Стійка до деяких хімічних речовин.

Так само проникаюча гідроізоляція, як і будь-який інший вид гідроізоляції, перешкоджає утворенню на поверхні грибків, мохів та інших непотрібних на бетоні і в приміщенні живностей, які розмножуються і поступово руйнують поверхню.

На які поверхні не слід наносити проникаючу гідроізоляцію?

Проникаюча гідроізоляція - це матеріал, який призначений для обробки поверхонь з вузькою пористою структурою, як бетон. Тому вона не впоратися із захистом пористих матеріалів, наприклад, пінобетоном. Звичайно, ви не завдасте шкоди пористій поверхні, але і супер ефекту так само очікувати не варто.

Для того, щоб підібрати правильну гідроізоляцію, телефонуйте за номером телефону: 067 486 42 41 за безкоштовною консультацією та рекомендаціями.

Проникаюча гідроізоляційна суміш Teknomer 100(Текномер 100)

Гідроізоляційний матеріал на цементній основі надає поверхні стійкість до негативного і позитивного тиску води