Гідроізоляція для ванної: навіщо потрібна і які матеріали використовуються?

Гідроізоляція ванної кімнати є необхідним етапом ремонтних робіт, так як він відповідає за довговічність і збереження ремонту. Як ми знаємо, вода здатна дуже швидко зруйнувати ремонт будь-якої складності і вартості, якщо не були застосовані гідроізоляційні матеріали на етапі виконання чорнових робіт. Адже потрапляючи на незахищенe поверхн. вода з легкістю проникає в пори основи, що призводить до негайного руйнування їх зсередини. Такими можуть бути як просто цвіль, грибок або вогкість, так і осипання або відшаровування матеріалів.

Звичайно ж, ванна кімната - не виняток, так як це приміщення знаходиться в постійному контакті з водою або парою. Незалежно від розміру і виду ванної кімнати, її рекомендується гідроізолювати.

Які матеріали використовуються для гідроізоляції ванної кімнати?

Для якісної гідроізоляції ванної кімнати використовуються наступні матеріали:

  • Гідроізоляційна суміш (для житлових приміщень підходить акрилові або полімерцементні суміші);
  • Гідроізоляційна стрічка для швів і стиків.

Якщо до стрічки питань виникати не повинно, головне придбати якісний матеріал, то вибрати гідроізоляційну суміш серед тисячі видів і сотень виробників – дуже складно. Тому пропонуємо ознайомиться з двома найбільш популярними і досить універсальними матеріалами для гідроізоляції ванної кімнати на основі акрилу і цементу з відмінним співвідношенням ціни і якості.

Акрилова гідроізоляція Teknomer 300

Акрилова гідроізоляція Tenomer 300 - це готова до застосування гідроізоляційна суміш, яка проводитися на основі акрилових смол. Для використання необхідно просто відкрити відро і змішати рідину всередині перед самим нанесенням. Цей матеріал буде зручний для тих, хто вирішив зробити ремонт самостійно, так як наноситься ця гідроізоляція супер просто. Плюс ви уникнете пил і бруд при підготовці та використанні матеріалу.

Полімерцементна гідроізоляція Teknomer 200 EX

Полімерцементна гідроізоляція Teknomer 200 EX - це однокомпонентна гідроізоляція на основі цементу і полімерних добавок, перед використанням якої необхідно змішати суху суміш з мішку з водою в окремій чистій ємності. До цього варіанту гідроізоляційного матеріалу майстри звикли більше, так як з ним працювати швидше, і він більш бюджетний в ціні.

 

Що стосується якості, то обидва матеріали відмінно впораються зі своїм завданням – захистом поверхні від впливу позитивного тиску води. А для замовлення або консультації ви можете звернутися за номером телефону: 067 486 42 41.

Гідроізоляційна еластична суміш Teknomer 200 EX(Текномер 200 ЕХ)

Двокомпонентна еластична гідроізоляційна суміш на основі емульсійного полімеру і спеціальних добавок

Акрилова гідроізоляція Teknomer 300(Текномер 300)

Однокомпонентна еластична полімерна акрилова гідроізоляційна суміш

Стрічка для герметизації швів Teknomer Pah Bandi

Ізоляційна еластомерна стрічка з поліестеровою сіткою для герметизації будівельних швів